Skip links

Termeni si condiții de utilizare a site-ului www.aparterre.com


 

Cadru general

Acest website a fost dezvoltat si apartine Societatii APARTERRE SHOP SRL cu sediul in București, Str. Jean Louis Calderon Nr. 80, Ap. 1, Camera 1, inregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/3554/2012, avand Codul Unic de inregistrare RO29983391 (APARTERRE). Prin accesarea prezentului site, a materialelor si informatiilor prezentate in cadrul sau, prin completarea de către dvs. a formularelor existente pe site, confirmati în mod expres ca ati citit, inteles, acceptat si agreat in totalitate urmatorii termeni si conditii.

De asemenea, în cazul in care, utilizând site-ul, furnizati către APARTERRE  date cu caracter personal, inclusiv prin completarea diferitelor formulare existente pe site, privind crearea unui cont, achizitionarea de produse, abonarea la newlettere, vă exprimați acordul in mod expres cu privire la prelucrarea datelor dvs. in conformitate cu Politica cu privire la protecţia datelor cu caracter personal şi confidenţialitatea datelor. 

Drepturi de proprietate asupra site-ului si asupra continutului site-ului. Intregul continut al site-ului aparterre.com   este protejat prin Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe (Legea Dreptului de Autor), toate drepturile fiind rezervate.

Acest site este detinut si administrat de catre APARTERRE. Toate drepturile, titlurile si interesele legate de acest site si de continutul acestuia apartin APARTERRE sau colaboratorilor sau partenerilor săi, in calitate de furnizori ai continutului site-ului.

Oricare dintre materialele postate pe site sunt protejate de legislatia privind drepturile de proprietate intelectuala, acestea apartinând APARTERRE sau furnizorilor săi de content. Este interzisa orice reproducere, distribuire, transmitere, transferare, prezentare, difuzare, creare de opere secundare, vanzare, inchiriere, licentiere sau publicare de materiale de pe site (indiferent de modalitatea de realizare a respectivelor activitati sau de suportul pe care s-ar salva materialele in vederea indeplinirii actiunilor mentionate anterior) de catre orice persoana, indiferent daca pentru un scop direct comercial sau de oricare alta natura pecuniara sau nu, fara acordul scris prealabil din partea APARTERRE sau din partea oricarui furnizor terta parte indicat in continutul anumitor materiale publicate pe site.

Orice solicitare de acord se va formula in forma scrisa, catre APARTERRE, la datele de contact existente pe site la sectiunea “Contact”. 

Furnizorii de conținut, terte parti, indicati in continutul anumitor materiale de pe site pot impune utilizatorilor conditii speciale suplimentare de utilizare a materialelor asupra carora furnizorii respectivi beneficiaza de oricare dintre drepturile conferite de Legea Dreptului de Autor, fara ca prin aceasta sa se inlature obligatia utilizatorilor de a respecta termenii si conditiile stabiliti de catre APARTERRE si mentionati in continutul prezentului site.

APARTERRE isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nicio informare prealabila iar utilizatorii sunt prezumati ca au luat cunostinta si se obliga sa respecte termenii si conditiile modificati, de la data postarii acestora.

Orice utilizator este obligat ca, la fiecare accesare si utilizare a informatiilor incluse in site, sa actioneze in mod legal.

Descarcarea sau copierea prin orice metode a materialelor de pe site nu transfera drepturile asupra materialelor de pe portal. 

APARTERRE nu este răspunzător pentru niciun prejudiciu (direct sau indirect) adus dvs. sau oricarei alte parti, legat de utilizarea acestui site si a informatiilor pe care acesta le cuprinde – de catre dvs. sau alta persoana – sau orice alte prejudicii sau vatamari cauzate de erori, omisiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, intreruperi ale accesului la internet sau servere, virusi sau orice alti factori similari. APARTERRE nu isi asuma nicio responsabilitate si nu garanteaza ca funcționarea sau funcțiile site-ului vor fi neintrerupte sau nu vor avea erori, sau ca erorile vor fi corectate.

Desi luăm toate măsurile necesare pentru ca informatiile existente pe site sa fie exacte si corecte, APARTERRE nu poate fi ținut răspunzător pentru inexactitati care pot aparea pe site si nicio parte a acestui site nu va fi considerata drept declaratie si/sau garantie oferita de catre APARTERRE privind exactitatea, oportunitatea, integralitatea, corectitudinea sau corelarea informatiilor prezentate cu orice scop individual. “The Institute” nu răspunde pentru niciun prejudiciu produs in orice mod din sau aflata in legatura cu orice inexactitate a informatiilor, omisiune sau eroare a informatiilor furnizate in continutul site-ului.

Link-urile catre alte site-uri sunt oferite in scopul unei informari diversificate si atingerii obiectivelor de informare pe care ni le propunem, iar APARTERRE nu isi asuma nicio raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele si/sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri. APARTERRE nu isi asuma nici o responsabilitate privind sistemul de protectie a confidentialitatii utilizat de aceste site-uri, privind continutul sau acuratetea lor.

Termenii si conditiile de utilizare a acestui site pot fi modificate oricand fara o notificare prealabila. Sunteti de acord sa recititi aceasta sectiune a site-ului in mod regulat, iar accesul dvs. sau utilizarea acestui site vor constitui dovada ca ati fost de acord cu aceste schimbari.

Acest site folosește cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.